LED TL
  • Toepassing: TL Armaturen in bedrijfshallen
  • Gangbare maten: 120 cm / 150 cm
  • Gangbaar wattage: 14.7W & 21.7W

LED TL is dé oplossing wanneer u enkel de lichtbron in uw TL-Armatuur wilt vervangen. U kunt met LED TL dus uw huidige armatuur behouden.

LED TL biedt verschillende mogelijkheden. Zo is het mogelijk om te kiezen voor retrofit (plug en play). Hiermee wisselt u enkel de TL buis voor een LED TL. Dit levert een aanzienlijke energiebesparing op en zorgt voor een hogere lichtopbrengst. Dit zijn speciale LED TL’s die geschikt zijn voor plug&plug.

Wilt u de terugverdientijd beperken tot het minimum? Dan is een kleine aanpassing in uw huidige armatuur nodig. Hiermee schakelt u het voorschakelapparaat (VSA) uit en bespaart u circa 10W extra per lichtbron.

Vrijblijvend meer informatie?

Kosteloos telefonisch advies!

Waarom LED TL kopen van LED Service Twente?

  • Scherp geprijsd
  • Hoge lm/W verhouding (=hoge lichtopbrengst)
  • 5 Jaar garantie
  • Razendsnel terug verdiend!

Philips LED TL

Momenteel leveren wij standaard LED TL buizen van Philips. De LED TL buizen die wij leveren komen uit de UO (ultra output) serie. De Philips Ultra Output heeft een bijzonder hoge lichtopbrengst van maar liefst 170 lm/W en heeft een verwachte levensduur van 70.000 branduren.

Andere merken LED TL

Indien gewenst kunnen wij uiteraard ook andere merken LED TL leveren zoals bijvoorbeeld Osram. Echter bevelen wij momenteel de LED TL buizen van Philips aan vanwege de hoge kwaliteit, scherpe prijzen en goede ervaringen.

Terugverdientijd enorm kort

Vanwege de sterk toegenomen energietarieven is de terugverdientijd van LED TL gigantisch kort. Zo is een terugverdientijd van 6 maanden al haalbaar! Vraag ons vrijblijvend om meer informatie en laat u verrassen.

Populaire bij onze klanten:

.