LED verlichting voor een nieuwe showroom of een te vernieuwen winkel, het is tegenwoordig een must. Maar wat zijn de beste opties en waar moet u op letten? Wij helpen u graag verder. LED verlichting is razend populair en is hiermee tevens de standaard geworden in verlichting. De mogelijkheden van LED verlichting zijn eindeloos. Ook is LED aanzienlijk zuiniger dan conventionele verlichting en is de levensduur vele malen groter.

railverlichting

Meest populair: LED railverlichting voor showroom en winkel

LED railverlichting is op dit moment de populairste vorm van LED verlichting voor showrooms. Bij LED railverlichting bestaat de verlichting, zoals de naam doet vermoeden, uit rails. Deze rails zijn leverbaar in verschillende lengtes en kleuren. Populair zijn lengtes van 2 meter, 3 meter en 4 meter. Deze rails zijn leverbaar in zowel zwart als wit. Ook qua montage zijn er veel opties:

  • Montage op systeemplafond
  • Hangend d.m.v. pendelsysteem
  • Vaste opbouw op plafond

Railverlichting kent verschillende benamingen waaronder LED railverlichting, 3 fase rails en railspots.

Railverlichting op systeemplafond

Railverlichting plaatsen in een showroom met systeemplafond? Het klinkt misschien als een uitdaging maar niets is minder waar. Wanneer u een 3 fase railsysteem wilt plaatsen in een showroom of winkel met systeemplafond, dan leveren wij een uniek bevestigingssysteem waarmee u de rails eenvoudig en snel kunt bevestigen aan de profielen van het systeemplafond. Dit alles is mogelijk zonder gereedschap, een unieke oplossing!

De 3 fase railverlichting is vervolgens naar wens samen te stellen met t-stukken, koppelstukken en hoeken.

Mogelijkheden van railverlichting

Hoewel railverlichting bekend staat om railspots, de spots die je vaak ziet in de 3 fase rails, zijn er veel meer mogelijkheden. 3 fase rails zijn namelijk ook geschikt voor bevestiging van hanglampen (pendelarmaturen), LED armaturen die werkplekken verlichten, stopcontacten en meer!

LED panelen showroom

LED panelen in showrooms en winkelruimtes

Ook LED panelen worden veel gebruikt in showrooms. Nadeel hiervan is dat de LED panelen een vaste positie hebben en niet verstelbaar zijn. LED panelen zijn een prima oplossing voor algemene verlichting van een showroom. LED panelen zijn verkrijgbaar in 60×60 cm en in 120×30 cm. Tevens zijn er tegenwoordig design LED panelen verkrijgbaar wat zorgt voor een veel modernere uitstraling dan het klassieke LED paneel.

Moderne look met LED lijnverlichting

lijnverlichting showroomWat ook zeker een interessante keuze is voor zowel showrooms en winkels is LED lijnverlichting. LED lijnverlichting heeft net als LED panelen de eigenschap dat het goed zorgt voor algemene verlichting. Echter, in tegenstelling tot LED panelen zorgt LED lijnverlichting voor een erg moderne uitstraling, zoals ook te zien op de foto. LED lijnverlichting zien we overigens ook vaak als verlichting bij gangpaden van supermarkten. Ook voor bedrijfshallen waar een showroom in is gevestigd, is de lichtlijnen een goede keuze.

Het verschil met railverlichting is, is dat er bij lichtlijnen enkel gebruik wordt gemaakt van armaturen die circa 150 cm of 200 cm lang zijn en op een vaste positie blijven. Bij railverlichting kunnen spots en andere armaturen vrij verplaatst worden in de rail.

Vrijblijvend advies en lichtplan op maat!

Een nieuwe winkel of showroom? Wij helpen u graag vrijblijvend bij het maken van de juiste keuze. Tevens kan er vrijblijvend een lichtplan op maat worden gemaakt. Het juiste wattage, de juiste kleur licht en de lampen op de juiste plek, wij hebben de oplossing.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.
Of bel direct met Jasper Sonder, 06-57722996.