LED Railverlichting

LED verlichting voor uw winkel, gratis en vrijblijvend advies!

Bent u eigenaar van een winkel of ontvangt u binnenkort de sleutel van uw (nieuwe) winkelruimte? Dan weet u ongetwijfeld het belang van goede verlichting in een winkel. Maar welke vorm van verlichting heeft u nodig? Railverlichting, lijnverlichting of misschien wat anders? LED Service Twente is sinds 2013 leverancier van LED verlichting voor de zakelijke markt. Dankzij onze uitgebreide ervaring voorzien wij u graag gratis én geheel vrijblijvend van passend advies. Direct een afspraak maken bij u op locatie of in onze showroom in Tubbergen? Neem dan contact met ons op of bel direct 06 – 5 77 22 99 6 (Jasper Sonder).

De mogelijkheden van verlichting voor een winkel

Wanneer het gaat om verlichting van een winkelruimte of showroom zijn er diverse mogelijkheden. Hoewel elke mogelijkheid tal van variaties kent, is het onderverdeeld in de volgende categorieën:

  • Verlichting in systeemplafond zoals LED panelen en LED downlighters
  • Railverlichting (pendel of opbouw op (systeem)plafond
  • Lijnverlichting

Tevens zou u ook nog kunnen kiezen voor opbouw armaturen zoals opbouw downlights.

Welke lampen in een winkel?

Elke vorm van verlichting kent vele variaties. Zo zijn er dimbare lampen, lampen met verstelbare stralingshoek, lampen die speciaal zijn voor vlees, brood of planten maar ook lampen die bijvoorbeeld bijzonder goed geschikt zijn voor kledingwinkels vanwege goede kleureigenschappen. Voor elke setting is er een optimale lamp te vinden met de juiste specificaties. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste lamp.

De kleur van de lamp en de kleur van het licht voor een winkel

Voor de uitstraling van een nieuwe of een te vernieuwen winkel is de kleur van de lamp, ook wel het armatuur genoemd, belangrijk. Is er in de betreffende ruimte een wit plafond? Door te kiezen voor witte railverlichting met witte spots zullen uw bezoekers de volledige aandacht voor uw producten of diensten hebben en niet getriggerd worden om naar boven te kijken.

Naar de kleur van de lamp is ook de kleur van het licht een keuze. Voor winkels ligt de keuze vooral tussen 3000K of 4000K. 3000K is een warmere tint terwijl 4000K net wat frisser is. Voor vrijwel alle branches is bij ons de meest gangbare lichtkleur bekend zodat wij u kunnen helpen bij deze keuze. Is dit iets waar u over twijfelt? Dan is het altijd mogelijk om een gratis proefplaatsing te ontvangen. Zo kunt u ruim de tijd nemen om te kijken onder welk licht uw product het best tot zijn recht komt.

Telefonisch advies, advies op locatie of een lichtplan ontvangen?

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u graag meer informatie, een lichtplan ontvangen of een afspraak maken? Neem dan contact op bel direct 06 – 5 77 22 99 6 (Jasper Sonder). LED Service Twente is actief in heel Nederland.

Leave a Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *