U bent installateur en bespreekt met uw klant de wensen voor de bouw of verbouw van een woning. Na verschillende onderdelen te hebben besproken komt u al snel aan bij het onderwerp: “Verlichting”. LED verlichting is anno 2021 de standaard. LED lampen zijn aanzienlijk zuiniger dan halogeen- en gloeilampen en hebben tegenwoordig dezelfde warme kleur. Vandaag de dag gaat de keuze vaak uit naar inbouwspot voorzien van LED spots. Maar wat als uw klant deze LED spots wenst te dimmen?

Dé LED dimmer die niet knippert

In de praktijk zijn we vaak LED lampen die knipperen, ook wel flikkeren genoemd. Dit probleem kan verschillende oorzaken hebben. Toch is 9 van de 10 keer de dimmer de boosdoener. Zo kan het zijn dat er gebruikt wordt gemaakt van een conventionele dimmer die niet geschikt is voor LED lampen. Ook kan het zijn dat het wél een LED dimmer is, maar deze simpelweg niet overweg kan met de betreffende verlichting. Dé oplossing: De LED dimmer van LuxeLED.

Over onze LuxeLED dimmer….

Onze LuxeLED LED dimmer is geschikt voor alle lampen die gedimd worden volgens de fase-afsnijding techniek. Dit is een techniek waar vrijwel alle moderne LED lampen op werken. Met de dimmer dimt u LED lampen tot 150W. Tevens is het mogelijk om gloei- en halogeenlampen te dimmen met een vermogen tot 300W

Waarom kiezen voor deze LED dimmer:

  • Onze LED dimmer werkt met vrijwel alle moderne LED lampen zoals Philips, Osram, Etc.
  • De lage inbouwhoogte van onze dimmer maakt installeren makkelijker.
  • Soft start zorgt ervoor dat de LED lampen rustig worden opgestart. Dit geeft niet alleen een luxe-ervaring maar draagt ook bij aan de levensduur van zowel de lamp als de dimmer.
  • Met een instelbaar minimum stelt u eenvoudig de minimale lichtsterkte in.
  • Automatisch herkenning maximum zorgt ervoor dat uw lampen op maximale sterkte kunnen branden.
  • Hotelschakeling is voor onze LED dimmer geen enkel probleem.
  • Tevens geschikt voor gloei- en halogeenlampen.
  • Scherp geprijsd.

Dus bent u installateur en bent u op zoek naar een scherp geprijsde LED dimmer die wél doet wat hij moet doen én niet voor hoofdpijn zorgt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Wij geven u graag de gelegenheid om geheel kosteloos kennis te maken met onze LED dimmer.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.