LED Bandraster armatuur
 • Toepassing: Inbouw verlichting in systeemplafond
 • Afmetingen zijn zeer divers. Waaronder:
  110 x 15 cm
  120 x 16,5 cm
  155 x 18 cm
  172 x 10 cm
  172 x 15 cm
 • Door ons leverbaar in elk formaat, ook afwijkende maten.
 • Kleur: Leverbaar in alle RAL kleuren.

Bandraster armaturen, vaak lange smalle armaturen die te vinden zijn in scholen, overheidsgebouwen en ziekenhuizen. De armaturen bevinden zich vrijwel altijd in systeemplafond maar hebben een andere afmeting dan standaard TL-armaturen die vervangen worden door LED panelen.

Lampen vervangen of complete armatuur vervangen?

Gezien bandraster armaturen verouderd zijn is het verstandig om het complete armatuur te vervangen door een LED armatuur. De LED variant van het bandraster armatuur bespaart enorm op gebied van energie waardoor de investering snel terugverdiend zal zijn.

Compleet op maat, de service van LED service Twente

Bandrasterarmaturen hebben vaak afwijkende afmetingen. LED Service Twente kan LED bandraster armaturen leveren in iedere gewenste maat, op bestelling. Doordat hier sprake is van maatwerk kan tevens de afwerking van het armatuur worden gekozen. Dit houdt in dat we het armatuur in iedere gewenste RAL-kleur kunnen leveren.

Instelbaar wattage & lichtkleur

De LED bandraster armaturen hebben een instelbaar wattage van 32-60W d.m.v. een instelbare Osram driver. Wat betreft de kleur van het licht is het armatuur leverbaar in warm wit licht (3000K) en wit licht (4000K).

Waarom LED bandraster van LED Service Twente?

 • Hoge lm/W verhouding (=hoge lichtopbrengst)
 • Plug & Play (standaard met euro wieland aansluiting)
 • Razendsnel terug verdiend!
 • Leverbaar in iedere gewenste RAL-kleur

Super duurzaam met LED Service Twente

Hoewel de overstap naar LED een duurzame stap is brengt het vervangen van LED verlichting wel afval met zich mee. Om dit tegen te gaan leveren wij uw nieuwe verlichting in een handige rolcontainer. Zijn alle armaturen vervangen? Dan plaatst u de oude verlichting in deze rolcontainer en zullen wij deze retour nemen en vervolgens recyclen.

Interesse in onze LED bandraster armaturen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en laat u verrassen door onze mogelijkheden!