Noodverlichting
  • Toepassing: Opbouw én inbouw
  • Noodverlichting voor bedrijfshallen en kantoorruimtes.
  • Noodverlichting voor nooduitgang

Noodverlichting zijn LED armaturen die beschikken over een eigen ingebouwde accu die zal zorgen voor de stroomvoorziening wanneer er sprake is van stroomstoring of stroomuitval. Noodverlichting is een breed begrip. Wellicht denkt u direct aan “nooduitgangverlichting”, ook wel vluchtwegverlichting genoemd, met daarop de welbekende groene pictogrammen. Echter leveren wij ook LED noodverlichting. LED armaturen die uw bedrijfshal, kantoor of trappenhuis verlichten bij stroomuitval.

Noodverlichting: verlichting bij stroomuitval

Er is stroomstoring of stroomuitval en uw volledige bedrijfs zit in het donker. Met LED noodverlichting bieden wij de oplossing. Diverse LED armaturen zijn leverbaar met een emergency functie. Deze armaturen beschikken over een ingebouwde accu die zichzelf oplaadt wanneer de lampen ingeschakeld zijn. Is er stroomuitval? Dan blijven deze lampen gedimd branden door middel van de ingebouwde accu. Noodverlichting is ook leverbaar op onze lichtlijnen.

Vluchtwegverlichting

Stroomuitval, rookontwikkeling, brand of ander gevaar? Dan is het van belang om snel te zien wat de vluchtweg is. Dit kan door middel van vluchtwegverlichting, ook wel nooduitgangverlichting genoemd. Onze verlichting wordt standaard geleverd met meerdere pictogrammen per armatuur zodat u altijd een passende richting kunt aanbrengen. Verlichting die de vluchtweg of nooduitgang aangeeft kan worden ingebouwd in systeemplafond maar kan ook worden opgebouwd. Deze armaturen zijn zelfs leverbaar in IP65.

Lichtplan voor uw noodverlichting

Nieuw te realiseren bedrijfspand of gaat u verbouwen? Wanneer wij een lichtplan maken voor uw nieuwe onderkomen kunnen wij direct de noodverlichting meenemen in het lichtplan. Bij het maken van het lichtplan voldoen we aan alle geldende regels voor uw project.

Waarom LED noodverlichting van LED Service Twente?

  • Absolute top kwaliteit
  • Voorzien van benodigde keuringen
  • Scherp geprijsd
  • Lichtplan voor uw noodverlichting
  • Kosteloos professioneel advies

Interesse in onze noodverlichting armaturen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en laat u verrassen door onze mogelijkheden!