LED Paneel
  • Toepassing: Systeemplafond / Ophanging d.m.v. ophangset
  • Gangbare maten: 60×60 cm / 120×30 cm
  • Gangbaar wattage: O.a. 30W, 36W
Design LED Paneel
Design LED Paneel

NIEUW! Design LED Paneel! Slechts 30W met een uniek design en lage UGR waarde, dus geen sprake van verblinding! Kies voor een unieke look en extreem laag energieverbruik!

Leverbaar in: 60×60 cm, 120×30 cm

Zwart / Wit

LED Panelen worden hoofdzakelijk gebruikt als vervangen voor TL armaturen in systeemplafonds. Gangbare afmetingen hiervan zijn 60×60 cm (vierkant) en 120×30 cm (langwerpig).

LED Panelen zijn leverbaar in warm wit, neutraal wit en daglicht kleur. Zowel de 60×60 als de 120×30 cm LED Panelen zijn voorzien van een knippervrije voeding. Dit betekent dat de LED Panelen zowel voor het menselijke oog als op camera niet knipperen, ook wel flikkeren genoemd.

Het energieverbruik van een LED Paneel is aanzienlijk lager dan het energieverbruik van een conventioneel inbouwarmatuur. Mede door onze scherpe prijzen zijn LED Panelen vaak binnen 1 jaar terugverdiend.

Waarom LED Panelen kopen van LED Service Twente?

  • Scherp geprijsd
  • Hoge lm/W verhouding (=hoge lichtopbrengst)
  • 5 Jaar garantie
  • Razendsnel terug verdiend!
  • Onze LED Panelen zijn knippervrij.

De voordelen van LED Panelen

LED panelen kent vele voordelen ten opzichte van conventionele TL-verlichtingsarmaturen. Zo ziet een LED paneel er ten eerste moderner uit dan een conventioneel armatuur. Niet geheel onbelangrijk: de lichtopbrengst van een LED paneel is aanzienlijk hoger hoewel het energieverbruik aanzienlijk lager is, een win win situatie dus.

Terugverdientijd binnen 1 jaar

Door uw conventionele verlichtingsarmatuur te vervangen door een LED paneel bespaart u al snel zo´n 50 a 60 euro, per jaar, per armatuur. Beschikt uw kantoorruimte over 100 armaturen? Dan is uw besparing per jaar dus 5.000 – 6.000 euro(!!). Met een instapmodel LED paneel is uw investering hiermee binnen 1 jaar terugverdiend.

Persoonlijk advies, vrijblijvende offerte & lichtplan

Wenst u persoonlijk advies te ontvangen voor uw situatie? Wij informeren u geheel vrijblijvend over de mogelijkheden van LED panelen voor uw onderneming. Na samen de mogelijkheden besproken te hebben ontvangt u van ons vrijblijvend een offerte. Indien gewenst is het mogelijk om een lichtplan te ontvangen zodat u zeker weet dat u het juiste aantal panelen op de juiste plek komen.

Neem contact met ons op

Overtuigd? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.