LED Straatverlichting
  • Toepassing: Montage op buis 60mm/76mm
  • Voor boven overheaddeur of montage op┬álichtmast t.b.v. openbare verlichting
  • Gangbare wattages: 25W, 30W, 60W, 90W, 120W

LED straatverlichting, ook wel openbare verlichting genoemd. Onze armaturen zijn geschikt voor montage op buizen van 60mm en 76mm. Deze armaturen zijn te vinden boven overheaddeuren van bedrijfsgebouwen maar ook als openbare verlichting op parkeerterreinen, parken en langs wegen.

Altijd naar wens leverbaar

Om tot een goed product te komen, kijken we eerst naar de situatie en wensen. Vervolgens kiezen we een passend armatuur. Een mogelijkheid van LED Service Twente is dat u voor aankoop kosteloos een armatuur op proef kunt ontvangen. Wattages, lichtkleuren, stralingshoeken, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Waarom LED straatverlichting van LED Service Twente?

  • Hoge lm/W verhouding (=hoge lichtopbrengst)
  • Altijd een passende oplossing
  • Absolute top kwaliteit
  • Aantrekkelijk geprijsd
  • Maatwerk mogelijk

Openbare verlichting met uniek design

Openbare verlichting gemeente

Standaard LED straatverlichting armaturen zijn vaak saai en geen lust voor het oog. Om deze reden leveren wij ook armaturen met een wat meer uitgesproken design. Deze armaturen zijn bijzonder geschikt voor openbare ruimtes zoals in parken en centrums.

Voor een extra warme touch zijn de armaturen ook leverbaar in 2700K warm wit licht.

Vanwege het feit dat deze armaturen van absolute top kwaliteit zijn hebben de armaturen een garantie van minimaal 5 jaar.

Tot slot zijn er diverse manieren om deze openbare LED verlichting naar wens te maken. Zo zijn er diverse coatings leverbaar en kan het armatuur zelfs in iedere RAL-kleur geleverd worden.

Lichtplan op maat

Overheid of zakelijke gebruiker? Wij maken graag vrijblijvend een lichtplan op maat voor uw situatie. Zo zien we onder andere de verwachte lichtopbrengst en de dekking.

Interesse in onze LED straatverlichting?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en laat u verrassen door onze mogelijkheden van onze openbare verlichting.