LED UFO
  • Toepassing: Ophanging d.m.v. ophangset
  • Gangbaar wattage: 100W, 150W en 200W

LED ufo´s worden doorgaans gebruikt in bedrijfsruimtes met hoge plafonds. Doordat de LED ufo´s ten opzichte van andere LED armaturen een hoger wattage hebben zijn er per oppervlakte minder armaturen nodig. Een andere naam voor dit product is LED highbay.

LED ufo´s zijn een relatief goedkope oplossing om een werkplaats of magazijn te verlichten.

LED ufo´s kennen het nadeel dat er schaduw kan ontstaan door het geringe aantal armaturen. Mocht dit niet wenselijk zijn, dan kan een LED armatuur de oplossing bieden.

LED Service Twente heeft de afgelopen jaren een ruim aantal bedrijven, in de meest uiteenlopende branches, naar volle tevredenheid voorzien van krachtige LED ufo´s.

Waarom LED ufo’s kopen van LED Service Twente?

  • Scherp geprijsd
  • Hoge lm/W verhouding (=hoge lichtopbrengst)
  • 5 Jaar garantie
  • Razendsnel terug verdiend!

De voordelen van een LED ufo

Het voordeel van een LED ufo is zijn hoge lichtopbrengst. Een 100W LED ufo heeft een lichtopbrengst van wel 15.000 lumen. Ter vergelijking, deze lichtopbrengst is gelijk aan de lichtopbrengst van 6 LED TL buizen á 120 cm. Verder is de energiebesparing van een LED ufo ten opzichte van een gasontladingslamp enorm, wat in combinatie met onze scherpe prijzen, resulteert in een korte terugverdientijd.

Terugverdientijd en besparing LED ufo

Zelfs wanneer u een scherp zakelijk energietarief heeft, is de terugverdientijd van een LED ufo extreem kort. Zo vervangt u met een 100W LED ufo een 250W gasontladingslamp. We hebben het hier dus over een besparing van maar liefst 150W per armatuur (60%!). Op jaarbasis kan dit oplopen tot een besparing van we 150 euro, per lamp per jaar (!!). De terugverdientijd valt hiermee dus ruim binnen 1 jaar.

Vrijblijvende offerte & lichtplan

Interesse in onze LED ufo lampen? Wij maken geheel vrijblijvend een offerte voor uw bedrijfspand. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om u te voorzien van een professioneel lichtplan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.