Overweegt u om als ondernemer over te stappen naar LED verlichting? Of bent u op zoek naar LED verlichting voor uw nieuw te bouwen bedrijfspand in Almelo? Dat is een verstandige keuze. LED verlichting kent namelijk veel voordelen ten opzichte van andere vormen van verlichting.

LED verlichting leverancier in regio Almelo

Bent u op zoek naar een leverancier van LED verlichting in Almelo? LED Service Twente is de partner die u zoekt. LED Service Twente is sinds 2013 leverancier van LED verlichting voor de zakelijke markt. Autobedrijf, warehouse, kantoorruimte of werkplaats? Wij bieden u graag een passende oplossing. Absolute top kwaliteit, snelle levering en scherpe prijzen staan bij ons centraal. Graag komen wij in contact om vrijblijvend de mogelijkheden met u te bespreken.

De voordelen van LED verlichting

LED verlichting heeft veel voordelen in vergelijking met conventionele verlichting. Ten eerste is het energieverbruik vele malen lager waardoor niet alleen uw investering razendsnel terugverdiend is, maar u ook iedere maand profiteert van een lage energierekening.

Ook gaat LED verlichting vele malen langer mee dan conventionele verlichting. Omdat wij zeker zijn van onze kwaliteit geven wij ook uitgebreide garantie op onze producten. Op sommige producten zelfs wel 5 jaar!

Voor accuraat werk is goed licht van groot belang. LED verlichting heeft het voordeel dat de lichtopbrengst hoger is dan bij andere vormen van verlichting. Naast een langere levensduur en lagere energierekening  profiteert u dus ook nog eens van beter licht!

Vormen van LED verlichting

De mogelijkheden van LED zijn tegenwoordig eindeloos. Van LED panelen voor uw systeemplafond tot LED lijnverlichting voor uw werkplaats, wij presenteren u graag de nieuwste modellen.

Binnenkort LED verlichting in Almelo?

Binnenkort ook LED verlichting in Almelo? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden voor uw bedrijfspand kunnen bekijken. Zelfs een gratis proefplaatsing is bij ons mogelijk.