Bent u ondernemer en wilt uw oude verlichting vervangen voor LED verlichting? Dan kan LED Service Twente u helpen. In Enschede en omstreken kunnen wij u helpen om bedrijfspanden te voorzien van LED verlichting. LED verlichting kent namelijk vele voordelen ten opzichte van andere vormen van verlichting.

LED verlichting leverancier in regio Enschede

Bent u zoekende naar een leverancier van LED verlichting in regio Enschede? LED Service Twente is een geschikte keus. Sinds 2013 is LED Service Twente leverancier van LED verlichting voor de zakelijke markt. Of het gaat om een kantoorruimte, autobedrijf, werkplaats of warehouse? Wij bieden graag een oplossing die bij u past. Kwaliteit, snelle levering en scherpe prijzen staan bij ons hoog in het vaandel. Graag komen wij in contact om vrijblijvend de mogelijkheden met u te bespreken.

De voordelen van LED verlichting

LED verlichting kent vele voordelen als u het vergelijkt met conventionele verlichting. Te beginnen met het energieverbruik. Het energieverbruik zal aanzienlijk lager zijn waardoor u de investering vaak binnen een jaar hebt terugverdiend, maar ook de maandelijkse energierekening zal veel voordeliger zijn.

De levensduur van LED verlichting is vele malen groter dan conventionele verlichting. Vanwege de zekerheid over de topkwaliteit van onze producten bieden wij een uitgebreide garantie. Op sommige producten zelfs 5 jaar!

Goed licht op de werkvloer is van groot belang. De lichtopbrengst van LED verlichting is hoger dan bij andere vormen van verlichting. Naast alle genoemde voordelen zoals een lage energierekening en een langere levensduur profiteert u dus ook nog eens van beter licht.

Vormen van LED verlichting

Van LED lijnverlichting in de werkplaats tot LED panelen voor uw systeemplafond, de mogelijkheden zijn eindeloos. Graag stellen wij u op de hoogte van de nieuwste producten.

Binnenkort LED verlichting in Enschede?

Binnenkort ook LED verlichting in Enschede? Neem vrijblijvend contact met ons op! Samen kunnen we de mogelijkheden voor u als ondernemer met u bespreken. Zelfs het uitproberen van de LED verlichting is mogelijk met behulp van een proefplaatsing in uw bedrijf in regio Enschede.