Wilt u als ondernemer uw verlichting vervangen voor LED verlichting? LED Service Twente kan u daarbij helpen. In de regio Hengelo kunnen wij u helpen om uw bedrijfspand te voorzien van LED verlichting. Er zijn vele voordelen verbonden aan de aanschaf van LED verlichting.

LED verlichting leverancier in regio Hengelo

Wanneer u op zoek bent naar een leverancier van LED verlichting in de regio Hengelo is LED Service Twente een geschikte partij om u te helpen. LED Service Twente is sinds 2013 leverancier van LED verlichting voor de zakelijke markt. Wij voorzien onder andere kantoorruimtes, autobedrijven, werkplaatsen en warehouses van LED verlichting. Wij bieden u graag een passende oplossing waarbij kwaliteit, snelle levering en scherpe prijzen centraal staan. Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

De voordelen van LED verlichting

Wanneer u LED verlichting gaat vergelijken met conventionele verlichting zult u al snel merken dat LED verlichting vele voordelen kent. U kunt vaak binnen een jaar de investering terug verdiend hebben doordat het energieverbruik vele malen lager zal zijn wanneer u conventionele verlichting gebruikt. Door het toepassen van LED verlichting zal uw maandelijkse energierekening veel voordeliger zijn.

Ook de levensduur van LED verlichting is erg groot ten opzichte van conventionele verlichting. Wij verzekeren u van topkwaliteit van onze producten. Daarom bieden wij u een uitgebreide garantie van zelfs 5 jaar!

U zult vast ervaren hebben hoe belangrijk het is om goede verlichting op de werkvloer te hebben. De lichtopbrengst van LED verlichting is hoger dan bij alle andere vormen van verlichting. Naast de lage energierekening en de lange levensduur zult u dus ook ervaren dat er sprake is van beter licht.

Vormen van LED verlichting

Van LED lijnverlichting in de werkplaats tot LED panelen voor uw systeemplafond, er zijn tegenwoordig vele mogelijkheden om een passend plan te maken. Graag stellen wij u op de hoogte van de nieuwste producten.

Binnenkort LED verlichting in Hengelo?

Bent u binnenkort van plan over te stappen op LED verlichting? Neem vrijblijvend contact met ons op! Samen kunnen we de mogelijkheden voor u als ondernemer met u bespreken. Zelfs het uitproberen van de LED verlichting is mogelijk met behulp van een proefplaatsing in uw bedrijf in regio Hengelo.