Bent u als ondernemer zoekende naar een totaalleverancier in Twente op gebied van LED verlichting? LED Service Twente is sinds 2013 een begrip in Twente. Met een zeer breed assortiment verlichting waaronder LED panelen, LED lijnverlichting en LED downlighters kunnen wij uw complete onderneming voorzien van passende LED verlichting. Of het nu gaat om de overstap van conventionele verlichting naar LED verlichting, of de levering van LED verlichting voor een nieuw te bouwen bedrijfspand, samen komen we tot het gewenste eindresultaat.

De voordelen van LED

LED verlichting kent vele voordelen. Een van de meest belangrijke voordelen is de energiebesparing. Uw energierekening kan door de installatie van LED Verlichting tot wel 70% dalen. Hoewel de energiekosten aanzienlijk lager zijn zal de lichtopbrengst van uw verlichting stukken hoger zijn. Een win-win-winsituatie dus! Bijkomend voordeel is dat de levensduur van LED verlichting vele malen langer is dan de levensduur van conventionele verlichting. Onze nieuwste en meest professionele verlichtingsarmaturen gaan tot wel 100.000 branduren mee!

Overstappen naar LED verlichting

Wanneer u wilt overstappen naar LED verlichting zijn er een aantal factoren waar u rekening mee dient te houden, factoren waar u waarschijnlijk als ondernemer in uw eigen vakgebied geen kennis van heeft. Hierdoor is het aan te raden om hulp in te schakelen van een professional. Ten eerste brengen wij uw huidige verlichting in kaart, welke armaturen bevinden zich in het bedrijfspand, wat is het doel van de betreffende verlichting en wat is de lichtopbrengst van deze verlichting.

Tot slot kijken we naar uw wensen om gebied van verlichting. Wanneer dit allemaal in kaart is gebracht selecteren wij de verlichtingsarmaturen die het beste aansluiten bij uw wensen. Deze armaturen ontvangt u vervolgens overzichtelijk gedocumenteerd in een offerte.

Installatie

Wat betreft de installatie van LED verlichting zijn er diverse mogelijkheden. Zo is het mogelijk dat wij de installatie voor u verzorgen door middel van een externe installatiepartner. Echter is het ook mogelijk dat wij samenwerken met uw huisinstallateur of technische dienst. Wanneer dit het geval is zullen wij uw installateur of technische dienst voorzien van alle benodigde informatie en benodigde materialen om samen tot een prachtig eindresultaat te komen.

LED verlichting kopen in Twente? LED Service Twente bekijkt graag vrijblijvend de mogelijkheden van LED binnen uw onderneming.