Als autobedrijf en of werkplaats is goede verlichting van groot belang. Niet alleen om uw aanbod auto’s te presenteren, maar ook om aan een auto te werken is verlichting van essentieel belang. Zowel in showrooms als in werkplaatsen zien we daarom vaak een groot aantal verlichtingsarmaturen. Vandaag de dag zijn de kosten van energie onderwerp van de dag. Door over te stappen op LED valt hier aanzienlijk op te besparen.

De voordelen van LED

Hogere lichtopbrengst

Voor u als eigenaar van een autobedrijf of werkplaats is goed licht belangrijk. De lichtopbrengst van LED verlichting is aanzienlijk hoger dan andere vormen van verlichting zoals TL-buizen of gasontladingslampen. Na de overstap naar LED ervaart u dus direct meer licht in uw bedrijfspand.

Energiezuinig

Stapt u over op LED? Dan betaalt uw investering zich vanzelf terug door de enorme energiebesparing. In sommige gevallen is uw investering al binnen 1 jaar terugverdiend! Heeft u een middelgroot bedrijfspand? Dan scheelt de overstap naar LED u al snel duizenden euro’s per jaar!

Veel mogelijkheden

De mogelijkheden van LED zijn eindeloos. Zo leveren wij LED panelen als vervanger van TL-armaturen in systeemplafond, LED lijnverlichting armaturen die 1 op 1 te vervangen zijn voor uw conventionele armaturen in uw lijnverlichting, buitenverlichting, verlichting voor uw hefbrug, etc. etc. Bij LED Service Twente vraagt u niet snel mis!

Langere levensduur

Al onze producten zijn van absolute top kwaliteit en hebben een lange levensduur. Onze LED lampen hebben een levensduur tot wel 100.000 branduren. Dit is op basis van gemiddelde branduren wel meer dan 30 jaar! Om u te overtuigen van onze kwaliteit geven wij op vrijwel al onze producten maar liefst 5 jaar garantie!

LED verlichting proberen?

Twijfelt u om de overstap naar LED te maken? Wij presenteren u geheel vrijblijvend de mogelijkheden van LED verlichting voor uw autobedrijf. Een gratis proefplaatsing is altijd mogelijk. Dit betekent dat u kosteloos, zonder verplichting, een LED lamp/armatuur van ons op proef kunt testen.

Tevens hebben wij een groot aantal referenties in de automotive sector die volledig tevreden zijn over de overstap naar LED verlichting.

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!