Optimale verlichting is van groot belang voor uw werkplekken. Niet alleen goed licht is van belang maar ook regelgeving speelt tegenwoordig een belangrijke rol als het gaat om LED verlichting voor kantoor. LED Service Twente is op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving m.b.t. werkplekverlichting.

Naast het feit dat de verlichting op kantoor goed moet zijn, is het tegenwoordig ook van belang dat verlichting mooi is. Door een ruim assortiment aan LED verlichting voor kantoor vinden wij altijd de LED verlichting die bij uw bedrijf en stijl past.

Graag komen wij met u in contact om samen uw wensen door te nemen. Vervolgens komen wij geheel vrijblijvend met een voorstel om uw kantoor optimaal te verlichten.

LED Service Twente levert LED verlichting als groothandel aan installateurs maar ook rechtstreeks aan zakelijke eindgebruikers.

LED verlichting voor systeemplafond (inbouw)

Design LED Paneel

Veel kantoorruimtes binnen Nederland beschikken over systeemplafond. De standaarden voor systeemplafond wisselen per land, zo kent Duitsland andere afmetingen dan Nederland. In Nederland werkt men veelal met systeemplafondplaten van 120×60 cm en 60×60 cm. Armaturen voor systeemplafond zijn in veel gevallen 120×30 cm en 60×60 cm. In dit geval spreken we over LED panelen. Naast de standaard LED panelen leveren wij ook design LED panelen in zowel wit als zwart.

LED downlightNaast LED panelen kunnen ook ronde armaturen geplaatst worden als inbouw in systeemplafond. Hiervoor wordt een uitsparing gemaakt in het systeemplafond en wordt het LED armatuur d.m.v. een klemmechanisme in de uitsparing geplaatst. Een afdekring bedekt de uitsparing zodat het armatuur sierlijk in het systeemplafond zit. Deze ronde LED armaturen noemen we LED downlight. Ook LED downlights of downlighters zijn leverbaar in allerhande wattages, kleuren en designs. Tegenwoordig zijn dit soort armaturen zelfs leverbaar met instelbare kleur en vermogen.

3 Fase LED railverlichting als kantoorverlichting (opbouw of pendel)

Een vorm van verlichting die in populariteit toeneemt is LED railverlichting. Railverlichting kent verschillende types. De meest populaire is de 3 fase rail. Hoewel 3 fase rails voorheen veelal werden ingezet voor showrooms en winkels, is het tegenwoordig ook populair om te gebruiken als kantoorverlichting. Let op, niet alle verlichting is geschikt om in te zetten als werkplekverlichting. Om zeker te zijn van goed licht is het van belang om te controleren of het betreffende armatuur voldoet aan de gestelde normen.

Railverlichting kan zowel worden geplaatst als opbouw op plafonds van beton, gips en hout. Ook kunnen de 3 fase rails worden gemonteerd op systeemplafond door middel van een speciaal bevestigingssysteem. Voor alle ondergronden is het mogelijk om de rails direct te monteren op het oppervlakte of op te hangen door middel van een pendelsysteem.

3 fase rails biedt veel mogelijkheden en is na montage een erg flexibele oplossing. Binnen de rails kunnen op elk moment lampen worden geplaatst of verplaatst zonder technische kennis, plug&play!

Railverlichting kantoor