Wanneer u op zoek bent naar LED verlichting voor uw bedrijfshal zijn er diverse mogelijkheden. Ten eerste is er onderscheid tussen een bestaande bedrijfshal en een nieuw te bouwen bedrijfshal. Gaat het om een bestaande bedrijfshal en wilt u de huidige (TL) verlichting vervangen door LED, dan zijn er verschillende mogelijkheden om uw verlichting te upgraden. Gaat het om een nieuw bedrijfspand, dan kijken we naar uw wensen en vinden we vervolgens een verlichtingsarmatuur dat het beste aansluit op uw wensen. Dit alles wordt verwerkt in een lichtplan met bijbehorende offerte.

De voordelen van LED verlichting

Alvorens u de keuze maakt welke vorm van LED verlichting het beste aansluit op uw wensen is het van belang de voordelen van LED te kennen. Middels onderstaande opsomming informeren wij u graag over de meest belangrijke voordelen van LED lampen.

Energiebesparing

Door de aanschaf van LED lampen kunt u tot wel 70% besparen op uw energierekening. In praktijk betekent dit dat uw investering razendsnel is terugverdiend. Vaak is de terugverdientijd slechts 1 jaar (!!). 

Levensduur

De levensduur van LED verlichting is vele malen langer dan de levensduur van conventionele verlichting. Zo hebben onze LED lichtlijnen een verwachte levensduur van circa 100.000 branduren. Ook andere LED producten gaan vaak al snel zo’n 50.000 uur mee.

Garantie

Het grootste deel van onze producten leveren wij met maar liefst 5 jaar garantie. Met een terugverdientijd van 1 jaar gaat u dus gegarandeerd geld verdienen met uw investering!

Hoge lichtopbrengst

LED verlichting bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar in de professionele vorm. De afgelopen jaren is de lichtopbrengst van LED armaturen en lampen enorm toegenomen waardoor de lichtopbrengst momenteel vele malen hoger is dan de lichtopbrengst van conventionele verlichting.

Verlichting bestaande bedrijfshal vervangen door LED

Conventionele verlichting in uw bedrijfshal vervangen door LED is enorm interessant vanwege bovengenoemde voordelen. Wanneer u de huidige verlichting wilt vervangen door LED verlichting zijn er diverse mogelijkheden.

  • Vervang uw huidige TL buizen door LED TL.
  • Behoud de bekabeling maar vervang TL armaturen door LED Armaturen zoals onze IP69K PRO LED Armatuur.
  • Behoud uw huidige lichtlijn maar vervang de TL armaturen door LED Lijnverlichting armaturen (TIP!).

LED verlichting voor nieuwe bedrijfshal

Wanneer u een nieuw bedrijfspand gaat realiseren voorzien wij u graag van een professioneel lichtplan. Hiermee weet u zeker dat u voldoende licht heeft op de juiste plekken. Voor nieuwbouw zijn de mogelijkheden onder andere:

Uiteraard zijn wij een totaalleverancier wat inhoudt dat wij ook verlichting leveren voor uw kantoren, kantine, toiletten, etc.

Waarom kiezen voor LED Service Twente

Zoals u wellicht weet zijn er diverse partijen waar u terecht kunt voor LED verlichting. Echter is het belangrijk om voor een professionele partij te kiezen wanneer het gaat om verlichting. Waarom u moet kiezen voor LED Service Twente?

  1. Ruime kennis op gebied van LED verlichting. (sinds 2013)
  2. Snelle levering.
  3. Scherpe prijzen.
  4. Professioneel advies.
  5. Kosteloos en vrijblijvend een lichtplan op maat.
  6. Gratis demo mogelijk.
  7. De beste kwaliteit (geen oude modellen).