Heeft u als ondernemer het plan om uw bedrijfspand te voorzien van LED verlichting? LED Service Twente helpt u graag. In de regio Zwolle helpen wij u graag bij deze vernieuwing. LED verlichting kent namelijk vele voordelen ten opzichte van conventionele verlichting.

LED verlichting leverancier in regio Zwolle

In 2013 is LED Service Twente gestart als leverancier van LED verlichting van de zakelijke markt in onder andere in de regio Zwolle. Wij zijn de geschikte partij die u kan helpen. Of het gaat om een kantoorruimte, warehouse of een werkplaats, wij zijn van alle markten thuis. LED Service Twente levert producten van topkwaliteit. Snelle levering en scherpe prijzen staan natuurlijk ook hoog in het vaandel. LED Service Twente biedt u graag een passende oplossing en komen dan ook graag met u in contact op de mogelijkheden te bespreken.

De voordelen van LED verlichting

Een korte terugverdientijd, grote lichtopbrengst en een voordelige energierekening zijn de voornaamste voordelen die LED verlichting kent. Vaak binnen een jaar is de investering van LED verlichting terugverdiend doordat de energierekening aanzienlijk lager wordt.

In vergelijking met conventionele verlichting is de lichtopbrengst van LED verlichting groter. U zult ongetwijfeld weten hoe belangrijk het is dat de werkvloer voorzien in van goede verlichting. Vanwege deze grote voordelen en de topkwaliteit kunnen wij u een uitgebreide garantie bieden. Op sommige producten zelfs 5 jaar!

Vormen van LED verlichting

Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden om de werkvloer te verlichten. Van onder andere LED lijnverlichting in de werkplaats tot LED panelen in uw systeemplafond. Om een passend plan te maken komen we graag in contact om u op de hoogte te stellen van de nieuwste producten.

Binnenkort LED verlichting in Zwolle?

Bent u binnenkort van plan om uw verlichting te vervangen voor LED verlichting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen met u nemen we graag de mogelijkheden door voor u als ondernemer om tot een passend plan te komen. Het is zelfs mogelijk de LED verlichting uit te proberen bij uw bedrijf in regio Zwolle met behulp van een proefplaatsing.