Lichtplan

Heeft u plannen om uw huidige bedrijfspand te verbouwen of heeft u plannen om een pand nieuw te gaan bouwen? Wij helpen u graag als het gaat om goede LED verlichting. Wij luisteren graag naar uw wensen en maken op basis van uw wensen een professioneel lichtplan, volledig kosteloos en vrijblijvend.

Voor elke branche en gebruiksdoel hebben wij een passende oplossing. Of het nu gaat om een kantoorruimte, een warehouse van 10.000 m2 of een showroom voor keukens en badkamers, wij hebben de oplossing!

Wat is een lichtplan?

Kort samengevat: U ontvangt een 3D tekening van uw bedrijfspand. Per ruimte ziet u welke armaturen op welke plek geplaatst worden en wat hier de lichtopbrengst van is.

LED is een must

Hoewel het in 2013 nog aan ons was om u te overtuigen van de voordelen van LED verlichting, is dat tegenwoordig niet meer nodig. LED is vandaag de dag een must. Niet alleen omdat LED prettiger werkt maar ook omdat LED enorm duurzaam is én nagenoeg verplicht.

Kies de juiste kleur

Samen met u kiezen we de juiste kleur verlichting. Niet alleen de kleur van het armatuur. Maar ook de kleur van het licht. Bij ieder beroep en gebruiksdoel hoort een eigen kleur licht.

Absolute top kwaliteit

LED Service Twente heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij streven naar verlichtingsoplossingen die u niet alleen blij maken. Maar ook naar verlichtingsoplossingen die lang mee gaan. Doordat wij zeker zijn van onze kwaliteit geven wij tot wel 5 jaar garantie op onze producten.

Interesse in een lichtplan op maat?

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan eens contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.