Lijnverlichting

Lijnverlichting, dit zijn de voordelen!

LED lijnverlichting, de nieuwe standaard als het gaat om verlichting voor werkplaatsen en magazijnen. Het feit dat lijnverlichting enorm populair is, is niet geheel zonder reden. Deze vorm van LED verlichting kent vele voordelen. De mogelijkheden, de lichtopbrengst, verschillende varianten en eenvoudigheid van aansluiten spelen hierbij een grote rol. Of het nu gaat om een bedrijfsruimte van 100 m2 of 10.000 m2, wij helpen u graag verder!

Lichtlijnen zijn makkelijk te plaatsen

De lichtlijnen zijn samengesteld uit draagrails, afhankelijk van het merk en type lichtlijn zijn dit vaak rails van 2 of 4 meter lang. Deze rails zijn eenvoudig te bevestigen door middel van bijgeleverde staalkabels. Aan de onderzijde van de lichtlijn is het iedere 2 meter mogelijk om een LED module te plaatsen óf een blindplaat. Beide zijn 2 meter lang. Stel u plaatst 10 draagrails van 4 meter lang met een totale lengte van 40 meter, dan bevinden zich hier 20 montagevlakken in. De rails zijn eenvoudig met elkaar te verbinden en per lichtlijn heeft u maar op slechts 1 punt een voeding nodig! Tientallen meters kabels trekken is dus niet meer nodig.

Stralingshoek, kleur en wattage

LED lijnverlichting is leverbaar in verschillende kleuren en stralingshoeken. 4000K en 5000K licht zijn onze standaard kleuren. Op bestelling is 6000K ook leverbaar. Afhankelijk van de indeling van uw bedrijfsruimte kiezen wij voor een geschikte stralingshoek. Zo kiezen wij afhankelijk van uw indeling een smalle of juist brede stralingshoek. Door middel van ingebouwde DIP-switch kunnen we het gewenste vermogen per LED module instellen naar uw behoefte.

Lijnverlichting is erg flexibel

Wordt uw magazijn een werkplaats? Plaats eenvoudig meer LED armaturen in uw bestaande lichtlijn en geniet van een hogere lichtopbrengst uit uw bestaande lichtlijn. Het plaatsen van extra LED armaturen duurt slechts enkele minuten per armatuur. Tevens is hier geen technische kennis voor vereist. Lichtlijn langer maken? Ook dit is geen enkel probleem.

Bestaande TL lichtlijnen

Maakt u momenteel gebruik van lichtlijnen voorzien van TL armaturen? Wij bieden diverse mogelijkheden om uw huidige lichtlijn te voorzien van LED armaturen. Zie: Retrofit lichtlijnen

Laat u verrassen door de mogelijkheden van lijnverlichting

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en laat u verrassen door de mogelijkheden. Indien gewenst maken wij vrijblijvend en kosteloos een lichtplan op maat voor uw bedrijfsruimte.

Installateur? Wij ontzorgen u van a tot z! Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.