Design LED Paneel

Nieuw! Design LED Paneel met lage UGR waarde!

Een regulier LED paneel biedt vele voordelen ten opzichte van een conventioneel TL-armatuur in 60×60 cm of 120 x 30 cm, zo is een LED paneel extreem zuinig waardoor de terugverdientijd enorm kort is. Verder zijn onze LED panelen in tegenstelling tot concurrenten, standaard knippervrij. Uiteraard is de levensduur van LED panelen vele malen langer dan de levensduur van TL-armaturen.

Het ontwerp van een regulier LED paneel is standaard, een matte kunststof plaat met witte om grijze lijsten. Hoewel het LED paneel veel voordelen heeft, valt het design wellicht niet bij iedereen in de smaak. Echter, daar brengt LED Service Twente verandering in. Nu leverbaar,het Design LED paneel. Een LED paneel voorzien van een raster met daarin 16 LED modules. Deze design licht panelen zijn te verkrijgen in zowel 60×60 cm als in 120×30 cm. Tot slot is er keuze uit wit en zwart. Beeld u eens een zwart syteemplafond in met zwarte LED panelen, een enorme eyecatcher!

Interesse in onze zwarte of witte LED panelen met uniek design? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u verrassen door onze scherpe prijzen!

Ons reguliere LED paneel is natuurlijk een uitstekend product, toch overtreft deze ¨PRO¨ versie zich op diverse vlakken. Zo is dit LED paneel een absolute eyecatcher vanwege het unieke design. Verder is het wattage nóg lager en heeft het standaard een lage UGR waarde van <16 wat inhoudt dat er geen sprake is van verblinding wanneer u naar de lamp kijkt.

Wij zijn enthousiast, u ook? Dan presenteren wij graag dit unieke product op locatie. Een proefplaatsing is volledig kosteloos.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.