Philips TTX400 retrofit
Een modern LED armatuur passend in uw huidige lichtlijn!

De Philips TTX400, een lichtlijn die in het verleden in een groot aantal bedrijfspanden is geplaatst. Lijnverlichting is erg in trek als verlichting voor magazijnen, fabrieken en werkplaatsen. Het grote voordeel van deze lijnverlichting is dat de armaturen makkelijk uit de draagrails verwijderbaar zijn voor bijv. reparatie maar ook voor retrofit doeleinden. Beschikt u over een lichtlijn van Philips TTX400? Dan kunt u de TL armaturen in uw lichtlijn 1 op 1 vervangen door onze pasklare LED oplossing.

Ons LED armatuur, direct passend voor uw TTX400 lichtlijn!

Of u nu de TTx400 lichtlijn heeft met T8 TL armaturen of T5 TL armaturen, beide lichtlijnen zijn eenvoudig om te zetten naar een LED oplossing. Onze LED retrofit armaturen passen namelijk zonder aanpassing in uw bestaande lichtlijn! Onze LED lijnverlichting wordt pasklaar geleverd met identieke stekker, 100% pas garantie! Montagetijd per armatuur? Circa 2 รก 3 minuten!

De voordelen van LED armaturen in uw huidige lichtlijn

Onze LED armaturen hebben een hogere lichtopbrengst dan conventionele TL armaturen. U geniet direct na de overstap dus van meer licht. Standaard worden onze retrofit armaturen geleverd in 5000K wit licht waardoor uw bedrijfs niet enkel geniet van meer licht maar ook direct een moderne uitstraling krijgt. Een ander bijkomend voordeel is de forse energiebesparing. Uw energielasten dalen en uw investering is razendsnel terugverdiend. Niet geheel onbelangrijk, de levensduur is vele malen langer dan die van conventionele verlichting.

Waarom ons retrofit armatuur kiezen?

  • Plug & play, direct passend zonder gereedschap.
  • Instelbaar wattage d.m.v. dip-switch
  • Leverbaar in 4000K en 5000K (840 en 850)
  • Verschillende stralingshoeken leverbaar (standaard 90 graden)
  • Absolute top kwaliteit
  • Gratis proefplaatsing
  • Aantrekkelijk geprijsd

Proefplaatsing?

Hebben wij uw interesse gewekt? Wij bieden u gratis en vrijblijvend een proefplaatsing op locatie. Meer weten over onze oplossingen op gebied van LED verlichting? Neem dan contact met ons op. Van advies tot lichtplan en levering, wij helpen u graag verder.