Veko PNR naar LED
Een modern LED armatuur passend in uw huidige lichtlijn!

Regiolux lichtlijnen, een populaire lichtlijn voor magazijnen en werkplaatsen. Deze lichtlijnen zijn voorzien van Regiolux SDT of Regiolux SMT TL armaturen. In de meeste gevallen zijn deze armaturen voorzien van 2x 58W TL buizen of LED TL buizen.

Om te zien welk type armatuur u heeft, verwijderd u het TL armatuur uit de bestaande lichtlijn. Aan de binnenzijde vindt u een sticker met hierop de aanduiding Regiolux SDT of Regiolux SMT.

Voor zowel de Regiolux SDT als de Regiolux SMT hebben wij een modern LED armatuur dat in zijn geheel in uw bestaande lichtlijn past. Binnen enkele minuten geplaatst, zonder gereedschap!

Modern LED armatuur, in uw bestaande Regiolux lichtlijn!

Op basis van het type lichtlijn dat u nu heeft, de SDT of de SMT, kunnen wij een compleet nieuw LED armatuur leveren wat u eenvoudig en snel in uw bestaande lichtlijn klikt. Hiermee is uw lichtlijn weer helemaal up to date en bent u af van uw ouderwetse (LED) tl buizen, trafo’s en starters!

Top kwaliteit met 5 jaar garantie!

Na deze retrofit (1 op 1 vervanging) kan uw lichtlijn weer jaren mee. Deze armaturen bevestigd u in slechts enkele minuten zonder gebruik van gereedschap. Al onze armaturen zijn voorzien van maar liefst 5 jaar garantie!

De grootste voordelen van onze LED armaturen

Ten eerste kunt u afscheid nemen van uw oude armatuur. Geen aanpassingen met bedrading, geen lasklemmen, geen werk! Uw lichtlijn wordt hiermee in principe compleet gemoderniseerd. Onze LED armaturen worden standaard geleverd in 5000K wit licht wat niet alleen zorgt voor een moderne uitstraling maar ook een zeer hoge lichtopbrengst. heeft. Indien gewenst zijn de armaturen ook leverbaar in 4000K. Absolute top kwaliteit met 5 jaar garantie. Het vermogen van onze armaturen is per armatuur instelbaar door middel van een dip switch.

Waarom onze LED armatuur voor Regiolux de beste keuze is?

  • Direct passend in uw bestaande lichtlijn
  • Wattage en lichtopbrengst instelbaar d.m.v. dip-switch
  • Leverbaar in zowel 4000K als 5000K (840 en 850)
  • 90 graden stralingshoek voor perfect licht (ook andere stralingshoeken)
  • Kwalitatief hoogwaardig product
  • Gratis proefplaatsing op locatie
  • Aantrekkelijk geprijsd
  • Hoge lichtopbrengst!
  • Lange levensduur
  • 5 jaar garantie

Proefplaatsing op locatie?

Wilt u kennismaken met ons LED armatuur voor de Regiolux lijnverlichting? Wij verzorgen graag vrijblijvend een proefplaatsing op locatie. Kosteloos en zonder enige verplichting! Op deze manier overtuigen wij u graag van het gemak en kwaliteit van ons armatuur! Neem direct contact met ons op!