TL verlichting

Vaarwel TL! Dit zijn de alternatieven!

Het zat er al een tijdje aan te komen, het afscheid van de conventionele TL buis. TL verlichting was decennialang het vertrouwde beeld in bedrijfshallen en kantoorruimtes. Echter, het einde is nu in zicht. Sinds 24 augustus 2023 is het verboden TL lampen te produceren of zelfs te importeren. Bedrijven die de ouderwetse buizen nog op voorraad hebben kunnen nog even verder. Het is daarentegen zeker dat de TL lamp steeds zeldzamer gaat worden en dat de laatste exemplaren de komende jaren zullen verdwijnen uit kantoorruimtes en bedrijfshallen.

TL verboden? Maak de overstap naar LED!

Niet getreurd. Het alternatief voor TL verlichting heeft vele voordelen. Zo is LED verlichting aanzienlijk zuiniger, heeft LED een veel betere lichtopbrengst en niet geheel onbelangrijk: de levensduur van LED verlichting vele malen langer.

De overstap van TL naar LED

Hoewel in het verleden veel armaturen nog werden aangepast om deze geschikt te maken voor LED, is het tegenwoordig in veel gevallen voordeliger om een nieuw armatuur aan te schaffen. Verouderde armaturen hebben immers een grotere kans op brandgevaar. Vanwege de stijgende arbeidskosten ten opzichte van de dalende prijs van de armaturen is een nieuw armatuur simpelweg de meest efficiƫnte en voordelige oplossing.

Kantoorruimte, magazijn of productieruimte, wij hebben de oplossing

Waar de verouderde TL buizen zich ook bevinden, wij hebben de oplossing! Of het nu gaat om TL armaturen in systeemplafond, lijnverlichting of opbouwarmaturen, er is altijd een passend alternatief!

LED verlichting voor kantoorruimtes

Is uw kantoorruimte voorzien van inbouw TL-armaturen of downlighters? Plug&play! Er is altijd een passende oplossing voor uw situatie. De overstap naar LED gaat eenvoudig en snel, technische kennis is niet vereist!

Lijnverlichting met TL armaturen

Lichtlijnen met TL armaturen? Of het nu een lichtlijn is van Veko, Norton of Philips. Onze LED armaturen passen in uw bestaande lichtlijn, binnen enkele minuten geplaatst zonder aanpassing.

De redenen om zo spoedig mogelijk over te stappen naar LED verlichting

  1. Enorme besparing op energie
  2. Extreem snel terugverdiend
  3. Beter licht door hogere lichtopbrengst
  4. Langere levensduur (=minder onderhoud)
  5. Modernere uitstraling

Ontvang kosteloos advies op locatie

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw organisatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en laat u verrassen door de voordelen van LED verlichting. Altijd kosteloos advies op locatie, zonder verplichtingen!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.