Systeemplafond verlichting

Verlichting vervangen in systeemplafond, zo werkt het!

Maakt u gebruik van een kantoorpand met conventionele verlichting? Vervang dan snel en eenvoudig uw verlichting door LED verlichting! TL-armatuur of downlighter? Binnen no-time stapt u over naar LED. Uw huidige verlichting vervangen door LED verlichting is makkelijker dan u denkt. Gezien al onze LED producten pasklaar zijn, is vervangen door iedereen uit te voeren. Het inschakelen van een externe partij c.q.. installateur is dus overbodig.

TL-armatuur in systeemplafond vervangen door LED

Een TL-armatuur in uw systeemplafond van 60x60cm of 120x30cm? Koppel uw huidige armatuur los en verwijder het uit uw systeemplafond. U kiest vervolgens de gewenste lichtkleur (3000K warm wit of 4000K wit) en besteld het gewenste aantal LED panelen. Ook hebben wij speciale design LED panelen voor u beschikbaar. Let bij het verwijderen even op of de panelen zijn verbonden d.m.v. een reguliere stekker in een stopcontact of d.m.v een Wieland stekker. Wij zorgen dan dat uw nieuwe LED panelen plug&play geleverd worden zodat het vervangen van verlichting kinderlijk eenvoudig is! Twijfelt u of advies nodig? Bel, mail of app gerust met uw vragen of onduidelijkheden.

Downlighters of inbouwspots vervangen door LED

Downlighters of inbouwspots in uw kantoor, showroom of winkel? Onze LED downlighters LED panelen leverbaar in warm wit (3000K) en wit licht (4000K). Al onze LED inbouwspots en LED downlights zijn dimbaar. Wij leveren graag een pasklare oplossing voor uw situatie. Het is belangrijk om te weten hoe groot de huidige lamp is en hoe groot het bestaande zaaggat in uw plafond is. Door dit te meten kunnen wij een pasklare oplossing leveren. Al onze LED spots en LED downlights zijn dimbaar d.m.v. een reguliere LED dimmer. LED inbouwspots worden geleverd met 2 aderige kabel. LED downlights kunnen zowel met eurostekker (stopcontact) als met Wieland stekker geleverd worden. Installatie is hierdoor mogelijk zonder technische ervaring.

Uw verlichting in systeemplafond vervangen?

Plannen om uw verlichting in uw systeemplafond te vervangen? Bel gerust voor meer informatie, neem contact met ons op. Wij geven graag geheel vrijblijvend advies voor uw bedrijf. Zelfs een vrijblijvende proefplaatsing is mogelijk. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan uw bedrijf om advies op locatie te geven. Bel of mail en laat u verrassen door de mogelijkheden.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.