LED Verlichting leverancier

Installateur of groothandel? Wij voorzien u van LED verlichting

Naast het feit dat wij elke dag ondernemers in de meest uiteenlopende branches blij maken met LED verlichting voor het belichten of verlichten van bedrijfspanden, zijn wij dé leverancier voor installateurs en groothandels. Sinds 2013 voorzien wij autobedrijven, warehouses, werkplaatsen, showrooms, kantoren en veel andere ruimtes van een passende oplossing als het gaat om LED verlichting. De mogelijkheden zijn eindeloos. Advies op maat, vrijblijvend en kosteloos een lichtplan, proefplaatsing en zelfs de montage kunnen wij voor u voorzien. Een eigen technische dienst of 2 rechterhanden? Ook wanneer u zelf de montage wilt afhandelen staan wij u graag bij qua montage-advies.

LED verlichting leverancier voor groothandels en installateurs

Bent u groothandel of installateur? Dan wij zij graag uw partner als het gaat om LED verlichting. Wij voorzien een ruim aantal installateurs en groothandels van LED verlichting. Dankzij ons ruime assortiment en grote voorraad kunnen wij snel leveren. Gangbare artikelen kunnen wij indien gewenst zelfs dezelfde dag nog leveren.

LED verlichting voor woningbouw

Ons assortiment is opgedeeld in 2 categorieën, LED verlichting voor de woningbouw en LED verlichting voor utiliteitsbouw. In de categorie LED verlichting voor de woningbouw leveren wij diverse soorten LED dimmers, LED inbouwspots en reguliere inbouwspots. Al deze producten worden op maat voor ons geproduceerd onder de merknaam LuxeLED.  Onze producten worden continu verbeterd door feedback van onze klanten. Hierdoor profiteert u van producten die voldoen aan de laatste wensen en eisen. Populaire producten zijn onze LED dimmer en onze LED inbouwspot met slechts 23mm inbouwhoogte die direct aan te sluiten is op 230V.

LED verlichting voor utiliteitsbouw

Of de betreffende bedrijfsruimte 50 m2, 500 m2 of 15.000 m2 is, wij hebben een passende oplossing. LED panelen, LED lijnverlichting en zelfs LED railverlichting zijn snel leverbaar. Om tot een goede keuze te komen bekijken we uw wensen, maken we een lichtplan en zelfs een proefplaatsing is mogelijk. 100% klanttevredenheid, dat is wat we willen!

Waarom LED Service Twente uw leverancier van LED verlichting moet worden

LED Service Twente is uiteraard niet de enige leverancier van LED verlichting. Echter, we proberen wel de beste te zijn! Maar wat maakt ons beter dan andere leveranciers?

  • Korte lijnen: Wij kopen direct in bij fabrieken en importeurs. Hierdoor gaat communicatie snel en zijn wij niet van andere partijen afhankelijk.
  • Aantrekkelijke condities: Doordat de lijnen kort zijn kunnen wij onze producten tegen scherpe prijzen leveren.
  • Snelle levering: 2 maand levertijd? Niet bij LED Service Twente. Wij kunnen onze installateurs vaak dezelfde dag nog van de gewenste producten voorzien.
  • Absolute top kwaliteit: LED Service Twente bestaat meer dan 10 jaar, in deze jaren hebben wij voor u de absolute top kwaliteit kunnen selecteren.

Interesse?

Neem gerust contact met ons op en laat u verrassen door de mogelijkheden. Wij voorzien u graag van demo’s omdat u te overtuigen van onze absolute top kwaliteit!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.