Philips TTX400 retrofit

TL lijnverlichting naar LED binnen enkele minuten ombouwen met LED retrofit!

Beschikt uw bedrijfspand over conventionele TL lijnverlichting van bijvoorbeeld Philips, Regiolux, Norton of Veko? Dan helpen wij u graag om letterlijk binnen enkele minuten de overstap naar LED verlichting te maken, zonder gereedschap!

Hoe kan het dat een nieuw LED armatuur in mijn bestaande lichtlijn past? Wij kijken naar uw huidige verlichtingsarmaturen er leveren nieuwe LED armaturen met identieke afmeting en bijbehorende bevestiging. Zelfs de stekkers van het nieuwe LED armatuur zijn gelijk aan uw huidige lampen. Plug & play dus! De ombouw is zelfs binnen enkele minuten per armatuur te realiseren!

Retrofit TL naar LED

Voor bovengenoemde merken beschikken wij over een speciaal ontworpen retrofit LED armatuur. Dit wil zeggen dat u het bestaande TL armatuur uit de lichtlijn klikt en er vervolgens pasklaar een nieuwe LED module in kunt klikken. Het nieuwe LED armatuur heeft een prettige kleur licht en een instelbaar wattage door middel van dipswitches.

Lijnverlichting
LED Lijnverlichting in bedrijf

De voordelen van het retrofit armatuur

Dit retrofit armatuur kent vele voordelen. Om het voor u overzichtelijk te maken, de voordelen op een rij:

  1. Lichtopbrengst : De lichtopbrengst van het retrofit LED armatuur is aanzienlijk hoger dan de lichtopbrengst van uw huidige lijnverlichting voorzien van TL armaturen.
  2. Behoudt uw huidige lichtlijn: U vervangt enkel de het armatuur en behoudt uw complete lichtlijn. Boren, nieuwe kabels en een nieuwe lichtlijn zijn dus niet nodig!
  3. Lage investering: Doordat u de huidige lichtlijn behoudt is uw investering minimaal. U dient enkel nieuwe verlichtingsarmaturen aan te schaffen, de rest van de installatie blijft behouden.
  4. Snelle vervanging: De vervanging is letterlijk binnen enkele minuten per armatuur te realiseren. Of uw eigen technische dienst de armaturen vervangt of een externe partij, de kosten voor de manuren zijn minimaal.
  5. 100.000 branduren: De LED lampen hebben een hoge verwachte levensduur van wel 100.000 branduren. U hoeft zich dus lange tijd geen zorgen meer te maken over uw verlichting.
  6. Moderne uitstraling: Na de ombouw naar LED verlichting heeft uw bedrijfs direct een moderne uitstraling door de strak vormgegeven LED armaturen.
  7. Altijd de juiste lichtopbrengst: Het vermogen van deze armaturen is in te stellen door ingebouwde dip switches. Hiermee stelt u zonder gereedschap het gewenste vermogen (én lichtopbrengst) van het armatuur in.

Volledig vrijblijvend advies!

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Tevens is het mogelijk om kosteloos een proefplaatsing te ontvangen om kennis te maken met onze prachtige LED armaturen!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.